Friday, August 19, 2016

JAM TAWAF Isra TS Sport Bergaya Cantik

Nak bergaya mesti cari yang unit.  Jam tawaf pastikan diri anda unik dan berbeza.  Konsep jam pusingan terbalik memberi kelainan pada diri anda

🔥 JAM Isra TS NI BUAT AKU HENSEM 200%
.
"Bukan nk sembang kosong, sebelum ni tak pernah pun pkai jam. Bila tgk jam tawaf ni, terfikir apa yang best sgt jam tawaf ni smpai masuk TV9. Lepas pakai, bru dpt rasa kelainannya."
.
"Hari pertama pakai, kawan kawan tegur cakap beli kat mana jam ni. Diorang cakap jam ni la yg jadi viral sekarang ni. Tak sangka jam yg aku beli rupanya tengah HOT!."
.
🔥 PROMOSI SEPARUH HARGA!

.
✔ 1 unit RM90, Pos Percuma !
✔ Dijamin kalis air 3ATM.
✔ Waranty 1 tahun.
✔ READY STOCK !
.
Apa tunggu lagi?
Sms  atau wasap <TS> ke 012 4147130
.
.
⚠ Saya nak bagi diskaun separuh harga ini kepada sesiapa yang sms saya hari ini sahaja.
.
⚠ Seorang hanya boleh beli 2 unit sahaja memandangkan jam ni sangat limited di Malaysia. Siapa cepat dia dapat.
.
⚠ Jaminan wang dikembalikan 200% jika barang tak sampai.
.
⚠ PERHATIAN: Jam akan dipos dalam masa 1-3 hari bekerja. Ramai orang sanggup tunggu sebab jam ni tidak dijual dimana-mana. Tak percaya cuba cari :)

Whatsapp
0124147130
Fauzi

TS

Gambar dan Testimonial dari pembeli  jam ini

No comments:

Post a Comment