Thursday, July 2, 2015

Testimoni ikhlas pengguna jam tawaf

Berikut adalah testimoni penguna jam tawaf atau jam anticlockwise

Testimoni 1

Permulaan pemakaian jam anticlokwise ini saya kerap pening dan sendawa……tapi selepas seminggu pakai keadaan kembali normal…… Rozaini - Penang.

Tesmoni 2

 Sebelum menggunakan jam anticlockwise saya seorang yg murung dan stress . selepas menggunakan jam anticlockwise saya semakin tenang dan bertenaga….

. Hj Halim - Selangor.

Testimoni 3

Saya mula mengunakan jam tawaf dengan jam dinding anticlockwise untuk permulaan sebab saya ingat dengan jam dinding anticlockwise semua isi rumah saya dapat manfaatnya. Sebaik jam dinding anticlockwise sampai di rumah, 

Saya telah membuat pecubaan ke atas jam dinding anticlockwise tersebut dengan mengambil 2 biji gelas yang mengandungi jus oren. Satu gelas diletakan di atas jam dinding anticlockwise dan satu lagi di atas meja. Selepas 3 minit apabila dirasa jus oren tersebut didapati terdapat perbezaan rasa diantara kedua-dua jus oren tersebut. Jus oren yang diletakan di atas jam dinding anticlockwise didapati kurang masam berbanding jus oren yang diletakan di atas meja. Satu lagi percubaan apabila diletakan rokok ke atas jam dinding anticlockwise , rokok akan menjadi tawar apabila dihisap.  Ternyata dengan jelas begitu kuat tenaga dari jam dinding anticlockwise itu. Lagi satu saya juga dapat merasakan keakraban dan kedamaian kami sekeluarga semakin kuat. Biasanya bila anak-anak saya bergaduh , masing-masing mudah melenting , tapi sekarang kami sekeluarga dapat merasakan suasana yang sangat harmoni dan tenang di dalam rumah kami. 

Redzuan - Kuala lumpur

Lihat lagi

No comments:

Post a Comment